Nye tider...

7 June 2012


Der er sket rigtig meget det sidste års tid. Foruden en forrygende, travl og veloverstået sæson, skiftede NS SPORT // CHOPAR i maj måned 2011 også ejer. Mange nye tiltag er trådt i kraft, bl.a. i form af en ny hjemmeside med webshop, nye medarbejder samt overtagelse af Blueborns ro-aktiviter.

Nyt navn og logo
Efter mange overvejelser og beslutninger, har vi valgt at sige farvel til NS SPORT // CHOPAR og velkommen til CHOPAR SPORT. Denne beslutning er netop taget på baggrund af ejerskiftet, men i høj grad også pga. vores nye tiltag og vores kommende fokus på eksport markedet. I løbet af efteråret åbner vi op for 3 nye sprog på vores hjemmeside. Efterspørgslen på gymnastiktøj er enorm, og derfor er det en naturlig ting at kaste os ud i – i første omgang bliver på det skandinaviske marked.

Nyt domicil
I kraft af den forøgede vækst, er vores nuværende lokaler blevet for små. Vi har længe haft et stort ønske om, at kunne invitere vores kunder ud til os og præsentere vores kollektion i et showroom. Derfor er det nu en stor fornøjelse at kunne meddele, at vi flytter i nye og flotte lokaler pr. 18/6 2012. Adressen er: Østergade 54C, 7430 Ikast.  Vi ser virkelig frem til, at få os indrettet og ikke mindst, byde kunder og leverandører velkommen.

Vi håber, at I vil tage godt imod CHOPAR SPORT og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen

CHOPAR SPORT